X+ lisäohjelmat Mastercamille

X+

X+ on GMCCS:n kehittämä kokoelma hyödyllisiä lisäohjelmia Mastercamille.

Näiden lisäohjelmien avulla voidaan joitain Mastercamin työprosesseja yksinkertaistaa ja nopeuttaa huomattavasti. Lisäominaisuudet parantavat Mastercamin toiminnallisuutta.

2020 version uusia ominaisuuksia

Pää- ja toimintaparametrit on nyt jaettu 2 sivulle.

Lisäksi valintaikkunaan on lisätty 8 ylimääräistä otsikkokenttää ja lisäkommenttikenttä.

Uusia parametreja 2020-versiossa

Versiossa 2020 voidaan myös lisätä valinnaismuuttujia asetuslehteen.

Uusi valinta varjostetuille työkaluille.

Varjostetut työkalut

Työkalun bittikarttojen esittäminen. Ne voidaan nyt näyttää ääriviivamuodossa, jolloin tulosteet ovat selkeämpiä.

Kappaleen näyttö 4 kuvannosta

Kun halutaan kappaleesta asetuslehteen kuva 4 kuvannosta, asetetaan kuvankaappauksen kooksi 11%. Tämä on uusi ominaisuus ja tulevissa versiossa se voidaan asettaa konfiguroinnissa.

Seuraavat lisäohjelmat sisältyvät X+ ohjelmistopakettiin:

Tärkeitä tietoja

X+ lisäohjelma tarvitsee erillisien lisenssin Mastercam versiosta 2020 lähtien.
Hinnasto...